Cole: Volio bih ostati u Lille

Cole: Volio bih ostati u Lille

Adnan Beganović

Engleski fudbaler koji kao posuđen igrač Liverpoola nastupa za Lille, Joe Cole, izjavio je da bi i nakon ove sezone volio ostati u francuskoj momčadi.

"Volio bih ostati u Lilleu, no još uvijek je rano o tome govoriti. Idemo prvo vidjeti kako ćemo završiti ovu sezonu, a osim toga, ne zavisi od mene gdje ću igrati. Glavnu riječ imaju čelnici Liverpoola i Lillea", izjavio je Cole.

"Još uvijek ni s kim iz Liverpoola nisam razgovarao o svojoj budućnosti. Sretan sam u Lilleu, sviđa mi se život u Francuskoj, a u Lilleu sam fenomenalno primljen. Istina, nedostaje mi atmosfera iz Premiershipa", dodao je Cole.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.