Cole želi ostati u Lilleu

Cole želi ostati u Lilleu

Joe Cole, engleski veznjak, priznao je kako bi na kraju sezone volio potpisati trajni ugovor sa Lilleom.

Cole je pred početak ove sezone prešao iz Liverpoola u redove Lillea kao posuđen igrač.

"Pričao sam sa menadžerom Rudijem Garcijom i on rzmišlja isto kao ja. Morate napraviti izbor u životu, a to sigurno nije najjednostavnije. Mogao bih se vratiti i u Englesku", rekao je Cole.

"Ali, ja sam veoma uzbuđen. U utrci smo za prvaka Francuske, igramo Ligu prvaka. Ovo je mlada momčad sa velikim igračima koji igraju dobar nogomet. Uvijek sam želio igrati u inostranstvu", dodao je engleski veznjak.

"Da li ću ostati u Lilleu iduće sezone? Moguće je. Oni su zadovoljni sa mnom, a i obrnuto. Zašto da ne? Volim igrati ovdje, nadam se da će biti i uspjeha", kaže Cole.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.