Coleman i Velšani traže protekciju za Balea protiv Zmajeva

Selektor Velsa nezadovoljan suđenjem protiv Andore

Coleman i Velšani traže protekciju za Balea protiv Zmajeva

Selektor Velsa zatražio je od sudija da zaštite najboljeg fudbalera Velsa, Garetha Balea u duelu sa našom reprezentacijom. 

Po mišljenju selektora Velsa u susretu prvog kola protiv Andore, sudija je dozvolio grubu igru, te je propustio da podijeli nekoliko crvenih kartona. Coleman se nada da će ovaj put njegovi igrači dobiti zaštitu.

"Mi ne tražimo ništa specijalno, želimo samo da suci budu rigorozniji nego što je to bilo protiv Andore. Neki startovi na naše igrače su bili za direktan crveni karton, a sudija za njih nije ni dosudio prekršaj," kaže Coleman i dodaje: 

"Ako neki naš fudbaler bude na meti protivničkih igrača, onda sudija treba da ga zaštiti. Znamo sa čim se suočavamo," poručio je Coleman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti