Coleman: Idem, ali nakon Svjetskog prvenstva

Još mu je rano da ode iz reprezentacije

Coleman: Idem, ali nakon Svjetskog prvenstva

D. Vejo

Chris Coleman doveo je Vels do polufinala Eura u Francuskoj.

Veliki uspjeh za zemlju kao što je Vels. Njegovi igrači odgovorili su na sve zadatke, osim u polufinalu kada su bolji od njih bili fudbaleri Portugala. Ipak, za stratega Velšana ovo nije kraj. Kako kaže, želi još da bude šef struke ove selekcije.

"Ostajem na poziciji trenera Velsa. Ovdje sam do 2018. godine bilo da se kvalifikujemo na Mundijal u Rusiju ili ne. To će ukoliko bude sve teklo po planu, biti moja šesta godina kako sam u ovom poslu. Želim ispoštovati ovaj ugovor koji imam. Nadam se da možemo otići u Rusiju i postići dobar rezultat", kazao je za tamošnje medije trener Velsa, Chris Coleman.

Vels uskoro nastavlja svoju fudbalsku priču, kada počnu kvalifikacije za Mundijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti