Coleman: Najveća pobjeda u mojoj karijeri

Wels bolji od Belgije

Coleman: Najveća pobjeda u mojoj karijeri

A. Beganović

Reprezentacija Welsa sinoć je iznenađujuće s minimalnih 1:0 savladala Belgiju, te je tako stigla na korak do plasmana na Evropsko prvenstvo, koje će se igrati u Francuskoj.

"Belgija je vrhunska ekipa, zadovoljan sam našom igrom i pobjedom. Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri, ali nadam se da će uskoro biti još značajnijih trijumfa", izjavio je selektor Welsa, Chris Coleman.

"Ništa jpš nije gotovo, u igri je još 12 bodova. Ne smijemo se opustiti, no na dobrom smo putu", dodao je Coleman.

Podsjetimo, nakon šest odigranih kola Wels se nalazi na čelu tabele grupe B sa 14 osvojenih bodova, dok je Belgija drugoplasirana sa tri boda manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.