Fudbaler Zvijezde nakon posljednjeg susret u Antaliji

Čolić: Dokazat ćemo da zaslužujemo igrati u Premijer ligi

Zvijezda iz Gradačca jučerašnjom utakmicom protiv Shonan Bellmarea završila je sa jednim dijelom priprema za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Nakon utakmice Elvir Čolić istakao je kako će Zvijezda u nastavku sezone pokazati da zaslužuje biti dio Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

"Mislim da u Antaliji imamo kvalitetne uslove. Iz utakmice u utakmicu igramo bolje. Pokazali smo to i danas. Nadam se da ćemo već u prvom kolu protiv Sarajeva pokazati da imamo kvalitet. Svi konkurenti za vrh nam dolaze kući. Ja se nadam da ćemo uz ovakve pripreme i atmosferu u klubu već u prvom kolu pokazati da nam je mjesto u Premijer ligi," kaže Čolić. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.