Čolić: Ispunio mi se san

Defanzivac Plavih nakon Rudara

Čolić: Ispunio mi se san

E. Škorić, foto: A. Balić

Željezničar je sinoćnjom pobjedom nad Rudarom (2:0) izborio plasman u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Iako utakmica nije donijela previše uzbuđenja, kao niti pravog fudbala, domaći su pogotcima Zebe (penal) i Rovčanina savladali goste iz Prijedora, te osigurali plasman u naredni krug.



"Na početku smo brzo zabili dva gola, a onda smo mirno i sigurno utakmicu priveli kraju, tako da nismo imali velikih problema. Sasvim smo zasluženo pobijedili. Bio mi je san da jednog dana zaigram na Grbavici kao kapiten i evo taj mi se san ostvario i presretan sam zbog toga", kazao je mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić za SportSport.ba.

"Došli smo u izmijenjenom sastavu, pokušali smo sačuvati ekipu spremnu za subotnju utakmicu sa Sarajevom. Željo je zasluženo pobijedio i ja im čestitam", kazao je trener gostiju Boris Gavran.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije