Čolić novi igrač Spartaka iz Trnave

Velež izgubio napadača

Čolić novi igrač Spartaka iz Trnave

Edmir Škorić

Elvir Čolić, jedan od najboljih fudbalera mostarskog Veleža u prošloj sezoni, napustio je Vrapčiće, te potpisao za slovački Spartak iz Trnave.

Nagovještavao se odlazak Elvira Čolića u češke Budejovice, no na kraju je bivši napadač Rođenih potpisao trogodišnji ugovor sa Spartakom iz Trnave.

Slovaci su ponudili bolje uslove od Čeha, što je bilo dovoljno da Čolić karijeru nastavi u Trnavi. Čoliću nije baš najbolje krenulo u novom klubu. Naime, na jednom od prvih treninga je doživio nezgodan pad, te zadobio lom podlaktice.

Ipak, radi se o lakšoj operaciji i za tri do četiri sedmice se očekuje povratak Čolića, koji će sa novim klubom pripreme odraditi u Austriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.