Čolić: Pokazali smo snagu

Rođeni razmontirali Leotar

Čolić: Pokazali smo snagu

Adnan Beganović

Nakon nešto lošijeg uvoda u sezonu mostarski Velež je danas u duelu sa Leotarom pokazao svoju snagu. Rođeni su slavili sa uvjerljivih 6:2, a prvo ime susreta i najvjerovatnije ovog kola bio je sjajni Elvir Čolić koji je postigao 3 gola.

"Ovo je pravi Velež. Dnas smo pokazali snagu i posjetili na prvi dio sezone i uvjeren sam da nećemo na ovome stati. Mislim da smo ušli u pravu formu i da sada tek sljede prave igre naše momčadi", rekao je za SportSport.ba Elvir Čolić i dodao:

"Ovaj put sam ja postigao tri pogotka, idući će neko drugi. To je u ovom trenutku najmanje bitno. Drago mi je zbog naših vjernih navijača što smo ih konačno u pravom smislu riječi obradovali, a ja im mogu obećati da na ovome nećemo stati. Velež će do kraja prvenstva sasvim sigurno biti u borbi za izlazak na evropsku scenu, a mnogima ćemo pomrsiti račune."

Velež - Leotar 6:2
MOSTAR - Vrapčići. Gledalaca: 700. Sudija: Robert Zrilić (Banjaluka). Žuti kartoni: Knežević, Kadić, Čolić, Demić (Velež), Radović, Cimirot (Leotar). Crveni karton: Demić (Velež). Strijelci: 1:0 Velagić u 2, 2:0 Džafić u 21, 3:0 Džafić u 26, 3:1 Ramić u 30, 4:1 Čolić u 82, 4:2 Magazin u 86. (penal), 5:2 Čolić u 88, 6:2 Čolić u 90.

VELEŽ: Hadžiđulbić, Knežević, Kajtaz, Kadić, As. Šakljić, Majkić, Čolić, Osmanagić, Džafić (od 83. Duraković), Salihović (od 39. Demić), Velagić (od 72. Ćemalović). Trener: Abdulah Ibraković.
LEOTAR: Berak, Vučinić, Ćeranić, Radović, Čorlija, Cimirot (od 63. Komnenić), Rašević, Ramić, Magazin, Ristić (od 59. Todorović), Šešlija (od 69. Andrić). Trener: Goran Skakić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti