Čolić: Samo nas pobjeda zanima
Detalj sa treninga FK Željezničar...

Video izjave samo na SportSport.ba

Čolić: Samo nas pobjeda zanima

Edmir Škorić

Nakon loše predstave na Pecari i poraza od Širokog Brijega (1:4), fudbaleri Željezničara danas od 19 sati dočekuju posljednjeplasiranu ekipu šampionata, zvorničku Drinu.

"Naravno idemo na pobjedu. Poraz od Širokog Brijega je prošlost i moramo to zaboraviti. Idemo dalje, iz utakmice u utakmicu želimo pobijediti i nadam se da će tako i biti", kazao je mladi defanzivac Željezničara Benjamin Čolić za SportSport.ba.



Menadžer Željezničara Amar Osim je, kao i obično, upozoravao na protivnika, iako mnogi predviđaju siguran trijumf Plavih na Grbavici.

Na jučer održanoj press konferenciji, novinari su se našalili, te Osimu postavili pitanje: "Hoćete li biti zadovoljni rezultatom 16:0 u korist Vašeg tima?", naravno pri tome misleći na Leotar koji je na Grbavici poražen rezultatom 8:0, a nakon koje utakmice je Osim kazao kako nije zadovoljan.

Susret Željezničar - Drina igra se večeras na Grbavici sa početkom u 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.