Colomba vjeruje u pobjedu nad Interom

Trener Bologne

Colomba vjeruje u pobjedu nad Interom

Edmir Škorić

U subotu su na rasporedu dvije utakmice italijanske Serije A. Bologna će ugostiti vodeći Inter, a trener Franco Colomba vjeruje da može iznenaditi aktuelnog prvaka države.

'Rossoblu' se polako spašavaju zone ispadanja, posebno nakon 3:1 pobjede nad Palermom u prošlom (12.) kolu. Trener Bologne Franco Colomba se nada nastavku pobjedničkog niza, iako zadatak nije nimallo lagan, no trener vjeruje u svoju momčad.

"Moramo vjerovati da to možemo napraviti. Inter je cinična momčad, ali protiv njih trebamo i srce, dušu i mozak", ističe italijanski stručnjak, a zatim dodaje.

"Mi možemo pobijediti, ali samo ako podignemo nivo igre. Bit će veoma teško, no čuda su u nogometu moguća".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.