Nakon remija u Orebru

Čomor: Nije nam sviran čist penal!

Prvotimac Sarajeva Denis Čomor uvjeren je kako njegova ekipa može izboriti plasman u naredni krug takmičenja, nakon što je bordo tim remizirao sa Orebrom u Švedskoj, bez golova, 0:0.

"Očekujem prolazak u drugi krug. Mislim da nam u ovoj utakmici nije sviran penal. Možda je Damir trebao ranije pasti, ali sudija je odlučio tako kako je odlučio", kazao je nakon susreta za SportSport.ba Čomor.

"Očekivali smo dosta opasnosti po desnoj strani. Trener Plišek nam je to govorio. Imaju brze bekove, ali uspjeli smo ih nekako zatvoriti. Ja sam zadovoljan svojom igrom, a nadam se da će biti još bolje u Sarajevu", dodao je prvotimac bordo tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.