Čomor se žalio na povredu, ali bit će spreman

Sarajevo sutra protiv Hiberniansa

Čomor se žalio na povredu, ali bit će spreman

Edmir Škorić

Još dan je ostao do revanš susreta prvog pretkola Evropske lige između Hiberniansa i Sarajeva.

Bordo tim je jučer odradio trening,  a susret s Hiberniansom se igra sutra s početkom u 19:30 sati. Trener Dragan Jović nema problema s igračkim kadrom, tek je lakše povrijeđen Denis Čomor, no on bi trebao biti spreman do utakmice.

 

"Atmosfera u ekipi je stvarno odlična. Danas će biti obavljen i posljednji trening pred uzvratnu utakmicu protiv Hiberniansa, na njihovom stadionu u terminu odigravanja utakmice. Na početku jučerašnjeg treninga Denis Čomor se žalio na povredu, ali naš doktorski tim je uvjeren da će Denis biti spreman za utakmicu u četvrtak", rekao nam je Tarik Trbić, osoba zadužena za odnose s javnošću u FK Sarajevo.

Tokom dana donosimo i izjave nekolicine igrača, kao i video prilog. Pogledajte i fotografije sa treninga bordo momčadi. 

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.