Conte: Čega da se bojim, ja u ekipi imam 11 pitbulova

Selektor Italije jasan ouči meča sa Njemačkom

Conte: Čega da se bojim, ja u ekipi imam 11 pitbulova

D. Vejo

Antonio Conte i njegovi izabranici pokazali su kakvim talentima i kvalitetom barataju u utakmici osmine finala sa Španijom, ali sada je red došao da svoja koplja ukrste protiv prvaka svijeta reprezentacijom Njemačke.

Selekcija Njemačke svakako da pretenduje na prvo mjesto i zlato, ali to toliko i ne brine selektora Italije.

"Očekuje nas jedna teška utakmica i svjesni smo toga. Igramo protiv svjetskih prvaka i apsolutno da ih respektujemo. A da li ih se bojimo? Ma dajte molim vas nemoj da ste smiješni. Ja u svakoj utakmici na teren izvedem 11 pitbulova koji se ne boje nikog", rekao je uvjerljivo za inostrane medije trener reprezentacije Italije, Antonio Conte.

Azzurri protiv Pancera igraju večeras od 21. sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi