Conte: Celtic je veoma opasan protivnik

Trener Juventusa oprezan pred duel sa Celticom

Conte: Celtic je veoma opasan protivnik

Midhat Šljivak

Trener Juventusa Antonio Conte izjavio je pred susret osmine finala Lige prvaka protiv Celtica kako veoma poštuje škotskog prvaka i da je Celtic veoma opasan protivnik.

Conte je naglasio kako je njegov tim spreman za duel sa Celticom, te je naglasio kako će publika biti 12. igrač domaćeg timA u sutrašnjem susretu u Glasgowu.

"Pratili smo Celticove igre i znamo da moramo biti veoma oprezni. Kod kuće su veoma opasni, a imaju na svojoj strani i navijače koji su im 12. igrač. Respektujemo Celtic i znamo da su veoma opasan protvinik, jer nema mnogo timova koji mogu pobijediti Barcelonu kući, te biti tako blizu pobjede u gostima", rekao je Conte.

Prvi susret Celtica i Juventusa igra se sutra u Glasgowu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.