Conte: Milan je, još uvijek, prvi favorit

Conte: Milan je, još uvijek, prvi favorit

Edmir Škorić

Unatoč bodu više i utakmici manje od drugoplasiranog Milana, Juventusov trener Antonio Conte i dalje tvrdi da je Milan prvi favorit za Scudetto.

Juventus ima odigrati utakmicu s Parmom, a poraz Milana od Lazija zadržao ih je na čelu ljestvice s bodom prednosti. Rossonere, uz to, sada čeka teška utakmica s Napolijem...

"Moram zahvaliti medijima, oni počinju vidjeti Juventus kao glavnog favorita za naslova. Istina, napravili smo dobar posao ove sezone i razvijam ose, ali i dalje smatra da je Milan glavni favorit za naslov", kazao je Conte.

Stara dama nije poražena u dosad 20 odigranih utakmica u Seriji A, dok je Milan čak četiri puta poražen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije