Conte: Mislim da Pedro ima potres mozga

Teška povreda španskog igrača

Conte: Mislim da Pedro ima potres mozga

Španski fudbaler Pedro Rodriguez zadobio je danas tešku povredu u prijateljskom meču protiv Arsenala. 

Pedro je pao kao pokošen nakon jednog duela sa golmanom Arsenala Ospinom, a trener Chelseaja Antonio Conte rekao je da Pedro izgleda ima potres mozga.

"Mislim da je Pedro otišao u bolnicu. Siguran sam da će biti dobro, ali vjerujem da ima potres mozga, pa je zato naš doktor inzistirao da ode u bolnicu kako bi mogao obaviti detaljnije preglede. Ne znam hoće li prenoćiti u bolnici, a ako sve bude u redu putovat će sutra s nama u Singapur", rekao je Conte. 

Podsjetimo da su golove za Chelsea danas postizali Willian i Batshuayji, a da je povrijeđeni Pedro teren napustio u 29. minuti susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi