Conte: Ponosan sam na ovaj Juventus

Stara dama napravila veliki preokret

Conte: Ponosan sam na ovaj Juventus

Nakon što Juventus u sinoćnjem duelu protiv Napolija uspio nadoknaditi dva gola zaostatka, zadovoljtsvo nije krio ni trener Bianconera, Antonio Conte:

"Sinoć, više nego glavama, taktiku smo koristili srcem i nogama. Početak je bio težek, Napoli je igrao visoko, momentum je bio na njihovoj strani i sve je ličilo na kraj. U ovoj atmosferi, na ovom stadionu, to bi malo kome pošlo za rukom, ali mi smo demonstrirali moć, ostavivši srce na terenu i moram ovim putem zahvaliti momcima na ovoj predstavi. Ponosan sam što sam trener ove ekipe." rekao je trener Juventusa, koji je nakon 12 odigranih kola jedina neporažena ekipa u Italiji i jedini tim, pored Manchester Citya u Engleskoj, računajući lige petice, koji nije doživio poraz ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.