Conte: Quagliarella se mora dokazati

Conte: Quagliarella se mora dokazati

Antonio Conte, trener Juventusa, rekao je da će se Fabio Quagliarella morati dokazati na treningu ukoliko želi da bude u prvih jedanaest.

Quagliarella je došao u Juventus 2010. godine na posudbu iz Napolija i impresionirao je u prvih šest mjeseci, nakon čega je doživio težu povredu  zbog koje je propustio drugi dio sezone.

Unatoč tome, Stara dama je otkupila njegov ugovor na kraju prošle sezone. Conte ističe da je veliki obožavatelj igara talijanskog napadača, međutim on će se morati dokazati na treningu kako bi dobio priliku.

"Veliki sam obožavatelj njegovih igarai vjerujem da nam može dosta doprinijeti u kvalitetu. Treba se dokazati kako bih rekao: 'Ove sedmice on je bio najbolji'. Kada se to dogodi, on će igrati", rekao je Conte.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.