Conte: Situacija sa Mikelom je jasna, on je dio ekipe

Trener Chelseaja o Nigerijcu

Conte: Situacija sa Mikelom je jasna, on je dio ekipe

Nigerijski fudbaler John Obi Mikel povezuje se sa odlaskom iz Chelseaja na kraju ove sezone.

Mikel ima ugovor do narednog ljeta, a ove sezone nije odigrao nijedna meč za ekipu iz Londona, ali ipak Conte poručuje da je Mikel dio ekipe i da ne zna šta će se desiti na kraju sezone.

"Situacija sa Mikelom je jasna. On je dio ekipe, ostaje s nama. Znamo da mu na kraju sezone ističe ugovor, ali ne znam šta će se desiti. On je fudbaler koji je dio ekipe i svaki meč donosim odluku hoće li igrati. Ne mislim da je ovo pravo mjesto da raspravljam o tome. Ako trebam razgovarati o ugovorima svojih fudbalera, onda ću to raditi u klubu i sa čelnicima kluba", rekao je Conte.

Podsjetimo da je Mikel u Cjhelsea došao u januaru 2006. godine iz norveškog Lyna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi