Conte: Zanima nas samo Scudetto

Conte: Zanima nas samo Scudetto

Trener Juventusa, Antonio Conte, istakao je kako ga zanima samo Scudetto ove sezone.

Nakon serije razočaravujućih sezona, Juventus se konačno nalazi u dobroj poziciji i ima realnu šansu za osvajanje titule u Seriji A.

"Scudetto? Pokušaćemo nastaviti sa dobrim rezultatima i naša želja je da se domognemo Scudetta. O tome sanjamo, a jedna od najljepših stvari u fudbalu je postavljanje i ispunjavanje ciljeva. Ukoliko ne osvojimo titulu bit ćemo razočarani i to je razlog zašto se nećemo zadovoljiti drugim ili trećim mjestom", rekao je Conte, te dodao:

"Najteže će biti zadržati formu iz prvog dijela sezone, a nekad se upitam: 'Da li smo dovoljno dobri da to učinimo ponovo?'. Sutra igramo protiv Atalante koja je sakupila 26 bodova. Colantuono je dao dušu ovom timu i zaista igraju dobro. Želim mu čestitati na dobrim rezultatima."

Juventus će sutra odmjeriti snage sa Atalantom na stadionu Atleti Azzurri d'Italia. Stara dama još uvijek nije doživjela poraz u Seriji A i nalazi se na prvom mjestu ligaške tabele.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije