Contra: Ovo nam je posljednja šansa

Nekadašnji reprezentativac Rumunije

Contra: Ovo nam je posljednja šansa

Adnan Beganović

Za utakmicu našeg nacionalnog tima i Rumunije u zemlji našeg protivnika vlada veliko interesovanje. Gotovo sve dnevne novine, kao i internet portali najviše pažnje posvećuju subotnjem duelu na Bilinom polju.

U razgovoru za tamošnje medije, nekadašnji reprezentativac Rumunije koji je između ostalog branio boje slavnog Milana, Cosmin Contra, istakao je da se na Adriana Mutua stavlja ogroman pritisak.

"Utakmica sa Bosnom i Hercegovinom je odlučujuća za nas. Poraz bi nas udaljio od Evropskog prvenstva. Mislim da se u posljednje vrijeme previše govori o Adrianu Mutuu, te da se stavlja ogroman pritisak na njega. Najbitnije je da se on vratio u reprezentaciju, te da igra u velikoj formi i siguran sam da će biti od velike pomoći našem nacionalnom timu", prenose rumunski mediji Contrinu izjavu.

"Moramo biti svjesni da jedan igrač ne čini tim. Mutu će sasvim sigurno biti od velike pomoći ostalim igračima", dodao je Contra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.