Čop: Zeman mi nije vjerovao

Fudbaler Cagliarija

Čop: Zeman mi nije vjerovao

Napadač Caglarija Duje Čop je sa dva gola donio svom timu pobjedu u Firenci. Cagliari je protiv Fiorentine slavio sa 3:1, a hrvatski fudbaler je nakon utakmice bio presretan.

"Zahvaljujem se novom treneru na povjerenju koje mi je ukazao. Nisam ga ranije poznavao, ali je on očigledno znao za mene i vjerovao je da mogu zabiti. Presretan sam i zbog golova i zbog pobjede, kojom smo preskočili Cesenu i vratili nadu u opstanak", rekao je Čop, koji je potom prokomentarisao bivšeg trenera:

"Zeman mi nije vjerovao. Nisam bio niti u jednoj njegovoj kombinaciji, ali sam i tada vjerovao u sebe. Puno puta u karijeri sam pokazao da sam mentalno jak, i to mi se sada vratilo. S novim trenerom će biti bolje".

Cagliari se i dalje nalazi u nezavidnoj situaciji budući da je i dalje u opasnoj zoni, sa čak sedam bodova manje od Atalante šest kola prije kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.