Copa90 25. februara dolazi na Bilino polje

Nakon gradskog derbija u Sarajevu

Copa90 25. februara dolazi na Bilino polje

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik konačno funkcionira kako je trebao proteklih 15-tak godina, transparentnost je zaštitnik znak novih ljudi u klubu nakon usvajanja novog Statuta.

Za Zeničane sigurno dolaze bolji dani, a povratak navijača na tribine veliki je dobitak za grad, klub, ali i čitavu Premijer ligu.

Budući da se 25.februara na otvaranju nastavka Premijer lige očekuje puno Bilino polje, za utakmicu Čelika i Zrinjskog svoj dolazak u Zenicu najavio je i jedan od najboljih navijačkih medija u svijetu-Copa90.

"Dolaze u Zenicu na našu veliku utakmicu o kojoj će snimiti priču koja će obići cijeli svijet u kojoj će pokazati da može drugačije. Snimit će opipljivu ljubav, nevjerojatnu atmosferu i rađanje novog Čelika! Noć 25. februara neće biti najljepša niti najbolja fudbalska utakmica na svijetu ali će sigurno biti najsrčanija - niti jedna fudbalska priča neće biti tako nabijena emocijama, mala tačka na planeti je naša", kazali su iz kluba s Bilinog polja.

Zeničani su u ovom prelaznom roku doveli nekoliko sjajnih igrača, te će pokušati na proljeće izboriti opstanak u Premijer ligi. Copa90 već ranije je dolazila u Bosnu i Hercegovinu i to na gradski derbi u Sarajevu između ekipa Željezničara i Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako da se očekuje pravi spektakl na Bilinom polju, nakon 2.5 godine Čelik će konačno imati veliku podršku svojih navijača, koji su prije pet-šest godina bili jedna od najboljih i najposjećenijih publika u regiji.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi