Copenhagen u Pavloviću vidi novu akviziciju

Danci žele napadača Čukaričkog

Copenhagen u Pavloviću vidi novu akviziciju

D. Vejo

Andrija Pavlović eksplodirao je  u proljetnom dijelu sezone u Super ligi Srbije, redom je rušio Partizan i Crvenu zvezdu što nije prošlo nezapaženo kod mnogih evropskih klubova.

Nakon Rapida koji je poslao čelnicima Čukaričkog punudu od 1 200 000 eura, u trku za mladog napadača sa Banovog brda uključili su se i Danci. Naime, riječ je o Copenhagenu koji je spreman da pregovara sa Čukom.

Skauti danskog premijerligaša pratili su Pavlovića tokom protekla dva kola play-offa Super lige Srbije i po svemu sudeći bili su zadovoljni prikazanom igrom napadača. Da je tako bilo, govori i činjenica da su odmah nakon meča sa Surdulicom krenuli u priču sa Upravom Brđana gdje su ponudili 2 miliona eura za napadača.

Pored njih, u trci za mladog centarfora je i tim iz Ljutice Bogdana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi