Ćorić: Fokusiran sam samo na oporavak

Bivši napadač Zvijezde

Ćorić: Fokusiran sam samo na oporavak

E. Škorić

Bivši fudbaler gradačačke Zvijezde, Elvis Ćorić, propustio je čitavu polusezonu zbog jedne veoma nezgodne povrede, no za naš portal je istakako kako se polako vraća treninzima.

"Povredu sam zadobio još dok sam nastupao za Zvijezdu u Gradačcu, ali niko nije vjerovao da se radi o nekoj ozbiljnijoj povredi, da bi se kasnije ispostavilo da se radi o povredi Ahilove pete. Često sam na tabletama igrao. Još nisam igrao u proljetnom dijelu, no evo vraćam se polako treninzima i s nestrpljenjem čekam da ponovo zaigram", kazao je Elvis Ćorić za SportSport.ba.

"Potpisao sam za albanski Flamurti, no nikada nije stigao certifikat iz našeg Nogometnog saveza pa tako da sam sada slobodan igrač. Ipak, fokusiran sam na oporavak, mislim da ću poslije lako pronaći novu sredinu", dodaje on.

Elvis Ćorić je prije Flamurtija nastupao za Zvijezdu iz Gradačca, a ranije je nosio dres mostarskog Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti