Corinthians potvrdio da želi Pata

Corinthians potvrdio da želi Pata

Midhat Šljivak

Aktuelni klupski prvak svijeta ekipa Corinthiansa, potvrdila je danas da je započela pregovore sa Milanom oko prelaska brazilskog napadača Alexandrea Pata u taj brazliski tim.

Pato je od početka sezone bio povezivan sa povratkom u Brazil, a predsjednik Corinthiansa Mario Gobbi danas je i zvanično objavio kako žele Pata.

"Imali smo početne pregovore sa Milanom, ali ništa konkretno nismo dogovorili. Vidjećemo šta će se dogoditi", rekao je Gobbi.

Pato je među Rossonere stigao 2007. godine kao velika zvijezda iz Internazionala, ali nikad nije uspio potvrditi epitet jednog od najboljih mladih fudbalera svijeta.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.