Ćorluka preporučuje Srnu Spursima
Čorluka želi Srnu u Tottenhamu

Hrvatski igrači solidarni

Ćorluka preporučuje Srnu Spursima

Edmir Škorić

Vedran Ćorlukla, hrvatski reprezentativac koji igra u Tottenhamu, svom klubu je preporučio svog sunarodnjaka Darija Srnu koji je nedavno podigao pehar Kupa UEFA, kao kapiten osvajača, ukrajinskog Shakhtara.

 Srna je ove sezone bio jedan od najboljih igrača ukrajinskog tima, te glavna uzdanica Bilićeve reprezentacije

Njegove igre nisu ostavile ravnodušnim nekoliko evropskih ekipa, a ponajviše ga želi Barcelona. Ipak, njegov saigrač iz reprezacije, Ćorluka, preporučio ga je Spursima nadajući se da će Srnu čelnici Tottenhama dovesti na White Hart Lane.

"Poznajem Rednknappa i neće biti iznenađenje ako Tottenham krene u utrku za njim", izjavio je Ćorluka koji je jedno vrijeme proveo u dresu Manhcester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.