Ćorluka Villino rješenje na desnom beku?

Ćorluka Villino rješenje na desnom beku?

Aston Villa je zainteresovana za Alana Huttona iz Tottenhama, ali Alex McLeish bi radije u svom timu vidio njegovog saigrača Vedrana Ćorluku.

Na Villa Parku se traži desni bek, a prvi izbor je Ćorluka. Prema pisanju portala Goal.com, klubovi su već u kontaktu, a Spursi bi mogli tražiti za hrvatskog reprezentativca oko sedam miliona futni.

Englezi pišu da bi odlazak Luke Modrića mogao ubrzati i odlazak Ćorluke. Reprezentativci Hrvatske su veoma bliski. Ukoliko bi se Ćorluka počeo osjećati ugroženim zbog nagađanja o Modrićevom odlasku, mogao bi lako napustiti White Hart Lane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.