Corona: Samo nas pobjeda interesuje

Meksikanci kompletirali redove

Corona: Samo nas pobjeda interesuje

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Meksika kompletirala je redove u Atlanti, uoči duela sa našim nacionalnim timom, koji je na rasporedu u četvrtak ujutro u 2 sata po našem vremenu.

Podsjetimo, u Atlantu su prvo doputovali meksički reprezentativci koji igraju u evropskim klubovima, dok su im se kasnije pridružile kolege koje brane boje meksičkih klubova.

Na aerodromu je meksičke reprezentativce dočekalo i nekoliko desetina navijača, a oni su se odmah zaputili u hotel u kojem su smješteni, dok će u 2 sata po našem vremenu obaviti i prvi trening u Georgia Domeu.

"Samo nas interesuje pobjeda. Uvijek je važno pobjediti, a u duelu sa BiH biće važno i vidjeti kako momčad raguje. Svaki igrač bi trebao imati mentalitet pobjednika", rekao je odmah po dolasku u Atlantu golman meksičke reprezentacije Jesus Corona.

"Neće biti niti malo lako. Naš protivnik ima jako dobru momčad", rekao je veznjak Gerardo Torrado, dok je odbrambeni fudbaler Paul Aguilar izjavio:

"Znamo jako malo o BiH. Koncentrisat ćemo se na gledanje videa, te ćemo tako proučiti protivnika, no sasvim sigurno ćemo biti spremni za sve izazove."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.