Corradi i službeno u Udineseu

Zamjena za Quagliarellu

Corradi i službeno u Udineseu

Adnan Beganović

Talijanski fudbalski prvoligaš Udinese na svojim službenim internetskim stranicama objavio je da je potpisao ugovor sa dosadašnjim napadačem Reggine Bernardom Corradijem.

Udinese je bio u grozničavoj potrazi za igračem koji će zamijeniti Fabija Quagliarellu, koji je prošli mjesec potpisao za Napoli, a kao njegovog nasljednika u vršku napada izabrali su Corradija, kojem je ugovor sa Regginom prestao važiti nakon selidbe u niži rang.

Udinese je tako bez odštete dobio iskusnog i kvalitetnog napadača koji je 13 puta nosio nacionalni dres. Corradi je u svojoj karijeri nastupao još za Cagliari, Chievo, Inter, Lazio, Valenciu, Parmu i Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti