Courtois: Jesam, razočaran sam!

Golman Belgije nakon remija

Courtois: Jesam, razočaran sam!

Dvije reprezentacija sa kojima je naša najbolja selekcija remizirala u dva posljednja kola kvalifikacija za EURO 2016. večeras su takođe podijelile bodove, a duel Belgije i Velsa završen je bez golova - 0:0.

"Željeli smo večeras osvojiti sva tri boda, dok je protivniku i bod bio zadovoljavajući kako bi ostali na vodećoj poziciji. Jesam, razočaran sam, ali znali smo da moramo odigrati dobro u odbrani, znali smo da moramo povezati sve redove pogotovo jer oni imaju igrača kakav je Bale. Oni su se praktički branili, a osim slobodnog udarca u prvom poluvremenu gotovo da nisu imali neke šanse", rekao je golman Belgije Thibaut Courtois nakon utakmice, te dodao:

"Znali smo da igramo protiv jednog dobrog tima, koji se u svakom trenutku može nadati bljesku jednog Balea ili Ramseyja. Ovo je njima bio drugi rezultat 0:0, što znači da se znaju braniti, nama preostaje da pobijedimo u Izraelu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.