Coutinho: Donio sam pravu odluku

Ostaje vjeran Redsima

Coutinho: Donio sam pravu odluku

Edmir Škorić

Philippe Coutinho potpisao je novi ugovor s Liverpoolom.

Coutinho je potpisao novi ugovor koji vrijedi do ljeta 2020. godine, a u razgovoru za službenu stranicu engleskog kluba kazao je kako je sretan zbog toga.

“Sretan sam. Ostvarenje je sna igrati za veliki klub i biti dio ove momčadi. Odlučio sam da ostanem i osjećam da sam donio pravu odluku”, kazao je Brazilac, dodavši:

“Ovo je zaista veliki klub, navijači me uvijek podržavaju i jedva sam čekao da produžimo saradnju. Mogu reći da je sve ispalo kako sam želio. Nisam igrao redovno, ali sam sretan što sam dobio šansu da se dokažem. Liverpool je jedna velika porodica”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti