Mladost u 5. kolu Premijer lige gostuje u Vitezu

Čović: Možemo se nadati pobjedi u Vitezu

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja nakon četiri kola u Premijer ligi nemaju zabilježenu pobjedu. Tri remija i jedan poraz sigurno ne mogu zadovoljiti nikoga u klubu, kada se uzme u obzir da je u ljetnom prelaznom roku angažovano mnogo kvalitetnih igrača.

Defanzivac Mladosti i iskusni stoper Mehmedalija Čović, nakon utakmice protiv Radnika govorio je za SportSport.ba o samoj utakmici, te narednom kolu i gostovanju u Vitezu.

"Imali smo svoje šanse protiv Radnika, nismo ih iskoristili i čestitam gostima na bodu. Ne bi komentarisao suđenje i situaciju u drugom poluvremenu kod penala, vidjet ćemo na snimku da li je bilo zaista najstrožije kazne. Idemo dalje, protiv Radnika je bila zaista dobra utakmica, bilo je sve na visokom nivou, samo su falili golovi. Mi smo pokušali doći do pobjede, nismo uspjeli, još nemamo pobjede u prvenstvu, pa ćemo vidjeti šta će se dešavati dalje", kaže 29-godišnji defanzivac.

Naredno kolo Mladost gostuje u Vitezu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo upisali tri boda protiv Radnika i idemo Vitezu. Sigurno da nas očekuje teška utakmica, biće zaista teško, ali možemo igrati protiv Viteza i nadam se da možemo do prve pobjede u prvenstvu", kazao je za SportSport.ba Mehmedalija Čović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.