Coyle: Nije bilo ponuda za Cahilla

Coyle: Nije bilo ponuda za Cahilla

Gary Cahill, stoper Boltona, našao se na meti Arsenala i Manchester Cityja ovog ljeta, ali Owen Coyle tvrdi da nije bilo ništa konkretno u vezi engleskog defanzivca.

Coyle je izjavio da nijedan klub nije napravio zvaničnu ponudu za Cahilla, ali također nagovijesio je da bi engleski stoper mogao napustiti Reebok ukoliko dođe zvanična ponuda.

"Ja sam bio veoma otvoren. Neki od elitnih klubova u Engleskoj su zainteresovani za Cahilla, ali još nije bilo ništa konkretno. Sve dok se to ne promijeni, Cahill je igrač Boltona", rekao je Coyle, dodavši:

"Gary je bio predmet špekulacija svaki dan, vjerovatno da je frustriran zbog toga".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.