CR očekuje Real i Barcu u finalu Lige prvaka

CR očekuje Real i Barcu u finalu Lige prvaka

Edmir Škorić

Krilni igrač madridskog Reala Cristiano Ronaldo ističe da bi u finalu Lige prvaka volio vidjeti okršaj Kraljeva sa ljutim rivalom Barcelonom.

Oba španska kluba igraju u osmini finala Lige prvaka te su s pravom i jedni i drugi favoriti za osvajanje najelitnijeg klupskog takmičenja. Finale se igra na Santiago Bernabeu, stadionu Reala, pa portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo ističe da bi to bio pravi spektakl.

"Kakav bi spektakl bio grati finale na Santiago Bernabeu. I za igrače i za naše navijače. Nadam se da ćemo se u finalu susresti s Barcelonom i da ćemo na kraju pobijediti", kazao je Ronaldo za portugalski Correiro de Manha.

Ronaldo je puna dva mjeseca izbivao s terena nakon što se povrijedio u duelu s Marseillom u grupnoj fazi Lige prvaka, pa očekuje da ga ozljede zaobiđu do kraja sezone.

"Nadam se da više neću imati problema s ozljedama i da ću pomoći Real Madridu u osvajanju svih natjecanja ove sezone. I to ne samo u sljedećoj sezoni, već i u budućnosti", dodaje bivši igrač Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.