CR7: Ovo je moje najveće razočaranje

Nakon gorkog poraza od Barce

CR7: Ovo je moje najveće razočaranje

Edmir Škorić

Mnogima najbolji igrač svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, ostao je sinoć u sjeni omalenog Argentinca Lionela Messija, koji je sa svojim suigračima nadigrao popularnog "CR7" i ostatak Unitedove ekipe. Ronaldo priznaje kako je ovo najveće razočarenje u njegovoj karijeri.

Eto'o i Messi sinoć su postigli možda i najvažnije pogodke u svojoj karijeri i Barceloni donijeli treći naslov evropskih prvaka. Ono što mnoge ostavlja bez daha, jeste ta kolektivna i nada sve, prelijepa igra momčadi iz Katalonije.

Ponajviše se očekivalo od Portugalca Cristiano Ronalda, kojeg je noćas zasjenio Messi, te dokazao zašto je trenutno najbolji igrač svijeta. Manchesterova "sedmica", nasljednik Cantone i Beckhama je sa suzama u očima napustio "Olimpico".

"Ovo je jedno od najvećih razočarenja u mojoj karijeri. Prije smo uvijek bili sigurni u igri, ali nažalost nismo mogli učiniti ništa. Uvijek je loše kada se izgubi finale, ali mi nismo dobro igrali", izjavio je Portugalac.

Za kraj, Ronaldo je istakao da želi ostati na Old Traffordu, no nakon nesretnog poraza u finalu Lige Prvaka, špekulacije o odlasku na "Santiago Bernabeu" će vjerovatno ponovo izroniti na površinu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti