Cracovija poslala ponudu za Trivunovića

Poljski tim nakon Puzigaće želi još jednog igrača Borca

Cracovija poslala ponudu za Trivunovića

Nakon Bojana Puzigaće, poljska ekipa Cracovije nalazi se pred potpisivanjem još jednog igrača iz redova banjalučkog premijerligaša Borca, Vuleta Trivunovića.

Kako tvrde naši izvori iz Banja Luke, Cracovija je na adresu banjalučkog premijerligaša poslala ponudu u visini od 200.000 eura za najboljeg igrača Premijer lige BiH za prošlu godinu na manifestaciji Idol nacije.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, Upravni odbor Borca odlučio je prihvatiti ponudu poljske ekipe, a o svemu bi se više trebalo znati sutra.

Za Trivunovića su i dalje zainteresovani atinski AEK i Maccabi iz Tel Aviva, ali čini se kako je Cracovija bila najbrža i najkonkretnija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.