Craig Ballamy odlazi u Manchester City
Bellamy je još ranije nagovijestio svoj odlazak iz West Hama

14 miliona funti težak transfer

Craig Ballamy odlazi u Manchester City

M. Skaka

Nakon što je odbijena jednaka ponuda od Tottenhama, Wes Ham je prihvatio ponudu Manchester Cityja i njihov napadač Craig Bellamy dobio je dozvolu da napusti klub.

Dvadesetdevetogodišnji Bellamy tražio je transfer u Spurs krajem prošle sedmice, ali u Wes Hamu nisu bili raspoloženi da svoju veliku zvijezdu ustupe rivalima.

Ponudu u jednakom iznosu, oko 14 miliona funti, uputili su i iz Manchester Cityja i očekuje se da Bellamy potpiše ugovor za ovaj klub nakon što prođe medicinski pregled.

Bellamy nije bio u sastavu “Hammersa” koji je jučer pobijedio Fulham, a njegov izostanak objašnjen je činjenicom da “nije mentalno spreman za susret”.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.