Crepulja pronašao novi klub?

Nakon što je napustio Sarajevo

Crepulja pronašao novi klub?

Naredna stanica u karijeri Ljubana Crepulja bit će najvjerovatnije Rumunija.

Član šampionske generacije Sarajeva nije uspio dogovoriti produženje saradnje i od naredne sezone neće nositi bordo dres, a za novim angažmanom, kako stvari stoje, nije dugo tragao.

Crepulja je, naime, dobio ponudu četvrtoplasirane momčadi rumunske lige Astre Giurgiu, a s ovim klubom bi u narednim danima trebao i potpisati ugovor nakon što se još neki detalji finaliziraju.

Da je transfer pred realizacijom potvrdili su i Crepuljini zastupnici, ali i sam fudbaler.

"Istina je, postoji ponuda Astre, ali još nije sve definitivno završeno", javio se Crepulja za SportSport.ba.

U Sarajevu su po završetku sezone imali želju da zadrže Crepulju (25) u svojim redovima. Da je kojim slučajem pao dogovor Crepulja bi, nezvanično, bio najplaćeniji fudbaler u svlačionici, ali na kraju dvije strane nisu našle zajednički jezik i ovaj fudbaler je kao slobodan igrač napustio Koševo. 

Kroz karijeru Crepulja je pored Sarajeva igrao još za Mechelen, Soligorsk, Slaven Belupo, Hrvatski Dragovoljac i Segestu.

Top Komentari

Klopp1991
dobar igrac al izgleda samo ga lova interesuje
6 0
VelaHavle
Nista specijalno igrac... dobro bi bilo da je ostao zbog kohezije u timu, al cuj da on bude najplaceniji pored Ahmeta zivog, i Rahmana
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi