Crespo i službeno u Genoi

Crespo i službeno u Genoi

Adnan Beganović

Argentinski napadač Hernan Crespo danas je obavio liječničke pretrage u svom novom klubu Genoi i tako službeno postao igrač ovog talijanskog prvoligaša.

Crespo je u Genou stigao iz Intera, a za petoplasiranu momčad tek završenog prvenstva potpisao je dvogodišnji ugovor. Argentinski napadač i Genoa dogovorili su transfer još prije desetak dana, a sada, nakon što je prošao liječničke preglede, stavio je potpis na ugovor.

U izjavi za talijanske medije Crespo je istakao:

"Genoa je momčad u usponu, a za mene predstavlja novi izazov u karijeri. Odmah nakon razgovora s predsjednikom kluba Enricom Preziosijem odlučio sam potpisati ugovor."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti