Crespo: Katar? Zašto da ne?

Crespo: Katar? Zašto da ne?

E. Škorić

Parmin napadač Hernan Crespo potvrdio je da će napustiti aktualni klub u januarskom prijelaznom roku.

U dosadašnjem dijelu sezone Crespo je odigrao  tek četiri utakmice i jasno je naznačio da želi otići iz Parme u zimu. Opcije su Katar i Sjedinjene Američke Države. Bugarski mediji su izvijestili da lider bugarskog šampionata dovodi Crespa, ali...

"Ovo je moja oproštajna sezona. Prestat ću igrati u junu. Najvjerovatnije ću ostaviti Italiju u januaru, ali i dalje ću naporno raditi. Katar? Zašto da ne? Ne isključujem Katar ili SAD. Sigurno će biti nešto zanimljivo za mene. Nešto što će me učiniti sretnim", reko je Crespo.

Bivši argentinski reprezentativac u karijeri je igrao za Lazio, Inter i Chesea, a prije toga za River Plate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije