Ronaldova objava se danima čekala, a on se konačno oglasio na Instagramu

Nije uradio ono što su mnogi tražili

Ronaldova objava se danima čekala, a on se konačno oglasio na Instagramu

E. Čaušević

Mnogi su nestpljivo čekali da se Cristiano Ronaldo oglasi nakon što je Lionel Messi osvojio titulu prvaka svijeta s Argentinom i danima se čekala prva objava Portugalca koja se danas konačno desila.

Ronaldo se našao u centru pažnje nakon finalne utakmice između Argentine i Francuske jer je njegov najveći rival uspio da osvoji Svjetsko prvenstvo i čini se zauvijek završi debatu oko toga ko je od njih dvojice bolji fudbaler.

Portugalac nije uspio u dosadašnjoj karijeri da napravi takav podvig i mnogi smatraju da je Mundijal u Kataru bio njegova posljednja prilika da to ostvari.

Ronaldu neće baš u najljepšem sjećanju ostati turnir u Kataru jer je Portugal ispao već u četvrtfinalu, a pored toga on je izgubio u nokaut utakmicama status prvotimca što ga je posebno potresno.

Nakon što je Argentina postala prvak svijeta mnogi su počeli na društvenim mrežama prozivati Ronalda i tražili su od njega da se oglasi i čestita Messiju na ovoj tituli, ali naravno to se nije desilo.

Ronaldo se nije htio oglašavati na društvenim mrežama nakon te utakmice i čekao je da se strasti smire.

Oglasi

Ipak, dojučerašnji igrač Manchester Untieda konačno je prekinuo "šutnju" na društvenim mrežama i objavio je story i mnogi su se nadali da će on biti vezan za Mundijal, ali to nije slučaj.

Ronaldo je pokazao da se punom parom sprema za drugi dio sezone i da želi biti u što boljoj formi. Objavio je fotografiju nakon treninga i izazvao veliku pažnju jer su mnogi danima čekali da se konačno oglasi.

   Fotografija koju je Cristiano Ronaldo objavio na Instagram story nakon nekoliko dana "šutnje"

Poznato je da je Ronaldo još uvijek bez kluba nakon što je Manchester United nedavno raskinuo saradnju s njim.

Kako stvari stoje njega ćemo u drugom dijelu sezone gledati u Saudijskoj Arabiji jer je navodno već dogovorio potpis nevjerovatno bogatog ugovora s čelnicima Al-Nassra.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Trebao bi potpisati ugovor do ljeta 2025. godine prema kojem će zaraditi čak 500 miliona eura.

Potpis bi uskoro trebao biti ozvaničen iako se Ronaldo sigurno još uvijek nada nekom čudu i ponudi nekog evropskog velikana do koje čini se ipak neće doći.

Top Komentari

Ecosport
Messi ga porazio i na Instagramu
1 2
RuthlessDyni
Koji ste vi paćenici, palite se na Messija i dižete ga u zvijezde. Kažete završio debatu ko je bolji i slično, a onda stalno objavljujete o Ronaldu i čekate njegovu reakciju. Zašto? Zato što znate da je pored svega CR7 najbolji ikad i to vas boli, opako vas pucaju kompleksi.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi