Navijači Juventusa bijesni kada su saznali šta Ronaldo radi već mjesecima

Vraća se u staro jato?

Navijači Juventusa bijesni kada su saznali šta Ronaldo radi već mjesecima

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti Juventus.

Portugalac je u italijanski klub stigao na ljeto 2018. godine iz Real Madrida za 100 miliona eura, a Juve ga je doveo kako bi konačno osvojili trofej Lige prvaka.

Međutim, Stara dama to još uvijek nije uspjela uraditi, a novi šamar dobili su prije nekoliko dana kada su poraženi u osmini finala ovog takmičenja od Porta.

Ronaldo se nakon ove utakmice našao na meti žestokih kritika, a jučer su se pojavila informacije da ga Juventus želi prodati ovog ljeta i da postoji mogućnost da se on vrati u Real.

Navodno, Stara dama je spremna da ga proda za svega 29 miliona eura što je odlična prilika za krajevski klub. No, u Juventusu su ljuti jer su shvatili da je Ronaldo već mjesecima u kontaktu s bivšim timom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Madridski AS objavio je danas da je Ronaldo u kontaktima s čelnicima Reala već nekoliko mjeseci i da razgovaraju oko njegovo povratka što je itakako naljutilo navijače Juventusa koji su poručili da je on glavni krivac za ispadanje iz Lige prvaka.

Juve želi da se na ljeto riješi Ronalda jer bi time oslobodili budžet za čak 30 miliona eura koliko iznosi njegova godišnja plata. No, šta će biti od svega toga ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi