Poznato kada Ronaldo donosi odluku

Portugalac ostaje u Juventusu?

Poznato kada Ronaldo donosi odluku

E. Škorić

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo spreman je da donese odluku.

Ronaldo ima ugovor s Juventusom do ljeta 2022. godine, a španski mediji posljednjih su sedmica pisali o mogućem povratku Portugalca u Real Madrid.

Prema pisanju Tuttosporta, Ronaldo će prije maja obavijestiti rukovodstvo Juventusa o svojim namjerama, odnosno gdje planira da provede narednu sezonu.

I Juventus planira napraviti velike promjene u timu na kraju sezone, tako da je torinskom klubu važno da na vrijeme sazna da li Ronaldo želi da ostane ili je odlučio da promijeni sredinu nakon ne baš dobre klupske sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Juventus bi, u slučaju prodaje Ronalda, bio rasterećen zbog toga što ne bi morao da mu plaća veliku platu, mada se vjeruje da će na kraju 36-godišnji napadač odlučiti da do kraja ugovora ostane u Juventusu.

Pored Reala, Ronalda žele PSG i Manchester United.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi