Cristiano Ronaldo od ljeta u Realu

Prema pisanju Guardiana

Cristiano Ronaldo od ljeta u Realu

Za najmanje 82 miliona eura Cristiano Ronaldo će ovog ljeta zamijeniti dres Manchester Uniteda onime madridskog Reala, tvrdi londonski dnevnik Guardian.

Guardian u današnjem izdanju donosi priču da je agent portugalskog fudbalera dogovorio sve detalje višegodišnjeg ugovora sa “kraljevskim klubom”, te da sada predstoje pregovori između dva klubova.

Ronaldo, koji ugovor s Unitedom ima sve do ljeta 2012. godine, više je nego ikad odlučniji da ovog ljeta napusti Premiership i potraži novi izazov u Madridu, tvrdi isti izvor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.