CR:Možemo do sve tri titule
Ronaldo je veliki optimista

Primera Division

CR:Možemo do sve tri titule

Najskuplji nogometaš na svijetu Cristiano Ronaldo kaže da je uvjeren da će Real Madrid osvojiti sve trofeje ove sezone bez obzira što se trenutno nalazi u velikoj krizi.

Real Madrid je u posljednjih pet utakmica poražen tri puta, a posljednji poraz u četvrtom kolu Kupa Kralja od trećeligaša Alcorcona 4:0 bio je jedna od najvećih sramota u povijesti kluba, ali Ronaldo kaže da je to sve već zaboravljeno.

"To se već dogodilo, izgubili smo. Tim je nakon poraza bio teško pogođen, ali je sad situacija potpuno drugačija. Takve stvari se dešavaju. Već sada smo u boljoj situaciji i idemo da pobijedimo Getafe", rekao je Ronaldo za španski list AS.

Cristiano Ronaldo je rekao da je trenutna kriza prolazna i da će uskoro doći mnogo bolje igre i rezultati. Ronaldo je rekao da nema potrebe mijenjati trenera, jer će rezultati uskoro doći.

"Rješenje nije smjena trenera. Nema potrebe da se bilo šta mijenja jer će ekipa vrlo brzo izaći iz trenutne situacije. Ja sam uvjeren da ćemo osvojiti domaće prvenstvo i Kup Kralja, kao i Ligu prvaka", bio je vrlo optimističan Ronaldo.

Ronaldo je uvjeren da Real može uzvratiti Milanu za poraz u Madridu, ali da on neće biti dio tima, dok očekuje da će biti u timu u uzvratu protiv Alcorcona i da će pomoći suigračima da anuliraju prednost niželigaša.

"Milan će biti težak protivnik, ali sam uvjeren da ćemo slaviti. Ako budem spreman igraću protiv Alcorcona, ali neću žuriti. Igraću samo ako budem sto posto spreman", završio je CR9.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.