Crnogorac: Nadam se nova tri boda!

Važan meč za Tuzlake

Crnogorac: Nadam se nova tri boda!

S. Mlaćo

Važan meč je pred nogometašima Slobode.

U nedjelju na Tušanj stiže FK Olimpik. Sloboda je favorit, no sigurno ni Olimpik se neće lako predati.

Na današnjoj press konferenciji govorili su šef struke Gradimir Crnogorac i mladi Alen Kurtalić.

"U utakmicu ulazimo poslije dva prvenstvena poraza. Mogu da kažem da smo u tim utakmicama dobili naše mlade igrače, kao i u ranijim susretima, a to i jeste naš cilj. To je dugotrajan proces, trebamo ga istrpiti. Sada nam dolazi Olimpik, ulazimo maksimalno spremni i nadam se da ćemo upisati nova tri boda. Svi igrači su u kadru", kazao je Crnogorac.

Dosta primljenih golova u zadnjim utakmicama.

"I dali smo dosta golova. To baš i nije toliki problem".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Medijima se obratio i Kurtalić koji je ranije dobio pohvale od Crnogorca.

"Čeka nas bitna utakmica, očekujem tvrdu utakmicu. Nemamo pravo na kiks, igramo kući i svi očekujemo tri boda. Borbe neće nedostajati, nadamo se što boljem rezultatu".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi