Crnogorac nakon meča na Tušnju: Mladost je nezasluženo osvojila bod

Trener FK Sloboda

Crnogorac nakon meča na Tušnju: Mladost je nezasluženo osvojila bod

M. Šljivak

Gradimir Crnogorac nije zadovoljan osvojenim bodom protiv Mladosti na Tušnju.


Sloboda i tim iz Doboj Kaknja odigrali su 0:0, a Crnogorac je nakon meča istakao da gosti nose nezaslužen bod.

"Teško nam je palo odigrati protiv direktnog konkurenta za opstanak 0:0 i to kući. Ovo je nova i mlada ekipa koji su dobro radili, ali naša igra danas nije donijela rezultata. Nezasluženo ekipa Mladosti nosi bod s Tušnja, bili smo bolji", rekao je Crnogorac.

Slobodi do kraja predstoji velika borba za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ima još dosta da se igra. Mislim da ćemo osvježiti ekipu, dolazi nam teško gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog, a zatim i Čelik. Nadam se da ćemo naći pravo osvježenje za pobjedu", rekao je Crnogorac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MLADOST
Ćuj nezasluženo, a nijedanog udarca u okvir gola kod obje ekipe. Sloboda je zasluženo osvojila bod i to je to. Malko si prepotentan Crnogorac.
7 0
Jadnimi
Sloboda zasluženo, nije pobijedila
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi