Crnogorac: U Modriču po povoljan rezultat

Sloboda kod "fenjeraša"

Crnogorac: U Modriču po povoljan rezultat

E. Škorić

Sloboda nakon pobjede nad Travnikom (2:1), gostuje posljednjeplasiranoj Modriči. Štoper Tuzlaka, Gradimir Crnogorac, vjeruje u povoljan rezultat.

"Mislim da smo trebali u prvom poluvremenu voditi sa tri ili četiri gola razlike. Nažalost, na kraju smo prilimi i taj jedan gol. Žao mi je malo našeg golmana koji dugo vremena nije primio gol na Tušnju, kao i čitave odbrane. Odradili smo dobar posao, ali eto u finišu smo kapitulirali", kazao je Gradimir Crnogorac za SportSport.ba.

Sloboda je skoro osigurala opstanak, a u subotu Tuzlaci gostuju kod posljednjeplasirane Modriče, koja je u proljetnom dijelu zabilježila skoro sve poraze. Uljari su slavili tek protiv Slavije na svom terenu.

"Sigurno da ćemo u Modriči pokušati ostvariti pobjedu i smatram da ćemo ostati u ligi, bez obzira kako se završi 'slučaj Gavarić'", ističe bivši bh. reprezentativac, koji je zadovoljan svojim izdanjima ove sezone, što pokazuju i ponude nekih inostranih timova.

"Zadovoljan sam svojim nastupima ove sezone. Odigrao sam sve utakmice i klub mi sprema novi ugovor, a osim toga imam i nekoliko inostranih ponuda. No, pričekat ću da se okonča ova sezona, pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje."

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.